Adverteren

Radio is een effectief reclamemedium. Meer dan 90% van alle Nederlanders luistert iedere week naar de radio. In 2014 luisterde 44% van de Nederlanders online naar de radio en in 2015 is dit gestegen naar een maandbereik van 49%.

De groei van online radio biedt ook kansen voor de adverteerder. De online radioluisteraar is vaak jong, hoog opgeleid en verdient een hoger salaris in vergelijking met gemiddeld Nederland of de reguliere ether-luisteraar. Online radiozenders worden daarnaast ook intensiever beluisterd. Dit zien we onder andere in het hogere gebruik van headphones door de online radioluisteraars ten opzichte van de reguliere ether-luisteraars. Ook de awareness is hoger voor de online radiocampagnes doordat de reclameblokken korter zijn dan bij de reguliere zenders.

Daardoor is radio een belangrijke pijler voor adverterend Nederland. Doordat More Radio zowel online als in de ether te ontvangen is kunnen wij ‘the best of both worlds’ bieden.

Naast adverteren via effectieve spots in één van de reclameblokken per uur bieden wij ook diverse andere mogelijk om uw merk te promoten. Wat dacht u van programma (onderdelen) sponsoring, streamspots, bannering, site take-overs, acties via de website en op onze facebook/twitter kanalen. Kortom, bij More Radio is voor u als adverteerder van alles mogelijk. Onze salesafdeling bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Uniek in Nederland

More Radio is niet alleen voor luisteraars een uniek radiostation maar ook voor u als adverteerder. Als eerste radiostation in Nederland bieden wij u de kans om zelf uw radiospots in te delen. Natuurlijk kunnen wij de spot planning ook voor ons rekening nemen. Maar als adverteerder geven wij u graag de alle tools zelf in handen. Middels onze adverteerders portal kunt u op eenvoudige wijze zelf uw spots inplannen. Adverteert u liever in de ochtend of juist in het weekend? Prima, met een enkele druk op de knop worden u spots direct ingepland op de door gewenste tijdstippen. Extra spots bijboeken en afrekenen? Ook dat kan eenvoudig via onze adverteerders portal.

Branded radio

Naast het adverteren doormiddel van commercials is het voor u als adverteerder ook mogelijk om uw naam te koppelen aan een eigen radiostation. More Radio biedt namelijk branded radio aan als onderdeel van haar commerciele portfolio. Verbind uw naam aan een tijdelijk radiostation rond een bepaald thema zoals de zomer of de kerst of biedt uw klanten een ultieme beleving met een radiostation rond uw eigen merk. De programmamakers van More Radio bouwen een compleet radiostation rond uw merk. Van muziek, vormgeving en online hosting. Alles wat nodig is voor een online radiostation wordt door ons geregeld.

Meer weten?

Hebben we u geinspireerd? En wilt u weten wat radio voor uw bedrijf of merk kan betekenen? Wij vertellen het u graag. Onze sales afdeling is te bereiken via sales@more-radio.nl

Tariefkaart

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Producties zijn leverbaar tussen 3 en 10 werkdagen en uitsluitend met professionele A Stemmen. Commercials dienen minimaal twee werkdagen voor eerste uitzending bij ons digitaal aan geleverd te zijn.

Spots
Spots 280 plaatsingen (4 weken) € 45,-
Sponsoring
Uur sponsoring 24 plaatsingen per dag (4 weken) € 60,-
Weerbericht 4 plaatsingen per dag (4 weken) € 75,-
Nationale top 30 4 plaatsingen per week (4 weken)
– Inclusief banner op website
€ 90,-
Acties
Klik en win actie 12 plaatsingen per dag (2 weken)
– Inclusief vermelding op website
– Inclusief banner op website
– Doorplaatsing op sociale media
€ 60,-
Online
Banner 1000 impressies € 35,-
Streamstarts 1000 impressies € 90,-
Website takeover 1000 impressies € 280,-
Eigen radiostation
Opstarten eenmalig v.a. € 3500,-
Fee per maand € 500,-
Producties
Gesproken commercial 1 stem v.a. € 250,-
Gesproken commercial 2 stemmen v.a. € 350,-
Donut commercial Gezongen begin/einde, inclusief gesproken tekst v.a. € 475,-
Gezongen commercial Compleet gezongen commercial v.a. € 600,-
Dank voor je stem
The Charlatans Can't Get Out of Bed