Nu op More Radio 1485AM
 
 
luister nu
app de studio
Nu op More Radio 1485AM
 
 
luister nu
app de studio

Jannes – gevoel van samen zijn

Zomerse klanken, uptempo en gevoelige liedjes wisselen elkaar af op het nieuwe album van Jannes. ’Gevoel Van Samen Zijn’  is natuurlijk inclusief de gloednieuwe single ‘Laat Me’.

De titel van het album  ‘Gevoel Van Samen Zijn’ is bewust gekozen. Jannes verwijst naar zijn fans, die hij zo enorm koestert en waardeert en bij wie hij zich thuis voelt. Juist met hen wil hij dat gevoel delen. Zoals Jannes het zelf verwoord: ‘Ik besef maar al te goed dat er zonder mijn fans geen jubileum gevierd zou kunnen worden. Zij hebben mij altijd door dik en dun gesteund. Daar ben ik ze ontzettend dankbaar voor. Dat wij-samen gevoel is heel belangrijk. Ook voor mij!’ 

Het is ook geen toeval dat het nieuwe album uit 15 liedjes bestaat.  Met dit nieuwe album luidt Jannes zijn jubileumjaar in. De zanger zit dit jaar 15 jaar in het artiestenvak.  Naast 12 nieuwe liedjes, zijn daar 3 oude nummers aan toegevoegd die in een verrassend nieuw jasje zijn gestoken.  ‘Eleonora’, ‘Ga Maar Weg’ en ‘Ik Wil Naar Griekenland’ zijn hits waar Jannes ooit mee begon. Dit maakt het album compleet. Het schrijven van de nieuwe nummers is tot stand gekomen in samenwerking met zijn vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. 

Het is iedere keer weer een uitdaging om iets nieuws te produceren, maar ook dit keer is het Jannes weer gelukt om een prachtig album af te leveren. Het afgelopen jaar was een bewogen jaar met een lach en een traan, met als hoogtepunt een gouden plaat voor het album ‘Onderweg Naar Jou’.