Nu op More Radio 1485AM
 
 
luister nu
app de studio
Nu op More Radio 1485AM
 
 
luister nu
app de studio

Nok en Knieschot; De Zolder nu bij More Radio

Elke zaterdag kun je bij More Radio genieten van de allerbeste muziek, het leukste entertainment en flauwste grappen in de Nok en Knieschotshow; De Zolder. Gestart als podcast en nu als volwaardige radioshow bij More Radio. Vaste onderdelen van de show zijn o.a. “Nummertje trekken”, “de Noor wegen”, “de Kathedraal” en “Raad de plaat”. Elke aflevering wordt u getrakteerd op een flinke dosis humor en entertainment van de bovenste plank!

Sidekicks

Elke week worden Nok en Knieschot ondersteund door deze drie fictieve personen. Sander is het domste van de drie en wordt altijd wat achtergehouden. Claire is daarentegen erg slim en altijd politiek correct terwijl Sandra een beetje een aso dametje is dat rookt en veel drinkt. Samen met Nok en Knieschot garandeert dit clubje u een hele bijzondere luisterervaring die uniek in zijn soort is!

Je hoort de Zolder van (Marcel) Nok en (Rein) Knieschot elke zaterdag tussen 16:00 en 19:00u bij More Radio op 1485 AM en via internet. We herhalen de show elke vrijdag tussen 18:00 en 21:00u.