Nu op More Radio 1485AM
 
 
luister nu
app de studio
Nu op More Radio 1485AM
 
 
luister nu
app de studio

Welkom op de vernieuwde More Radio website

Vorig jaar heeft More Radio haar nieuwe huisstijl in gebruik genomen. Nu een jaar later heeft de huisstijl een kleine opfrisbeurt gekregen en de website een volledige make-over. Het logo blijft behouden maar is voorzien van nieuwe stijl elementen, waardoor More Radio weer helemaal klaar voor de toekomst is.

We breiden met de nieuwe site onze online presentatie drastisch uit. Je kreeg via de app al toegang tot een aantal themastations, deze zijn nu beschikbaar via de website. Via een vernieuwende interface heb je alle stations direct onder knop en kun je de muziek direct naar je hand zetten.

Daarnaast breiden we de informatie voorziening uit door de inzet van onze eigen online redactie.  Hierdoor wordt MoreRadio.nl meer dan ooit een verzamelplaats voor het laatste nieuws en de nieuwste muziek.  Ook bouwt More Radio aan haar eigen interactieve streamingsdienst, welke in het najaar van 2018 gelanceerd wordt.

Via het vernieuwde More Radio kun je ook lid worden van ‘club More’, een loyaliteitsprogramma waarmee we de binding met onze luisteraars gaan te vergroten.  Onze website en app zullen de thuisbasis gaan vormen voor de leden. Hier over binnenkort meer, maar meld je wel alvast aan.